intreaba-ne orice

Întrebări frecvente

Sună-ne acum la +40739845018 sau trimite-ne un mesaj la office@demo12.energystudio.ro

 

 

Departamente : 

De ce sa mă înregistrez? + -

Calitatea de abonat iți permite accesul la o gama completa de informații si servicii cu ajutorul cărora:
  • poți comanda orice produs doar printr-un singur click, fără a mai fi necesar sa completezi mereu toate datele tale personale;
  • poți urmări starea comenzii tale, fără a mai fi nevoit sa suni la Departamentul de Relații cu Clienții din cadrul firmei noastre, economisind astfel timp si bani;
  • poți primi informații personalizate in funcție de listele tale de lectura si de cumpărături de pe site;

Cum mă înregistrez? + -

In bara din partea de sus a site-ului nostru pe butonul „Înregistrare” si completezi câmpurile cu numele, prenumele, adresa ta de e-mail si alege-ti o parola pentru noul cont. Apoi apeși butonul „Înregistrare” si in scurt timp vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de e-mail pe care ai utilizat-o la înregistrare.

Ce se întâmpla cu datele mele personale? + -

Conform politicii de protejare a informațiilor, putem oferi terților anumite date generice conținute in formularul de înregistrare, dar nu informațiile personale de identificare, cu excepția cazurilor când acest lucru este acceptat explicit de tine sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si procedurile judiciare.

Cum comand? + -

Prin intermediul site poți comanda online, cu plata ramburs , credit bancar sau prin card , produsele pe care le dorești. Astfel economisești timp si bani. Fiecare produs pe care dorești sa-l cumperi trebuie sa fie adăugat in coșul tău de cumpărături. In dreptul fiecărui produs exista un buton „Adaugă in cos” care iți va adaugă produsul selectat direct in coșul tău de cumpărături.

Coșul tău de cumpărături actualizat permanent va apărea mereu in bara de meniu din partea de sus a paginii. Acolo poți:

  • modifica cantitatea fiecărui produs comandat;
  • vizualiza costul produselor alese;

In clipa in care dorești sa finalizezi comanda, apasă butonul „Vezi cos”. Acest pas te va duce într-o fereastra in care vei completa datele personale, adresa de livrare, vei alege modalitatea de plata si de expediere a produselor. După completarea tuturor acestor informații, vei primi un e-mail de confirmare a comenzii. Odată completate, aceste date vor rămâne înregistrate in contul tău si nu va mai fi necesar sa le introduci din nou in cazul unei noi comenzi, decât daca dorești sa le schimbi (exemplu: o alta adresa de livrare).

Pot comanda si prin telefon? + -

Da, se poate.

Cum se procedează cu comenzile? + -

In general comenzile sunt preluate si procesate in cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii in cazul unora dintre produse sau o perioada superioara de timp in cazul altora. Acestea sunt onorate in ordinea intrării, in limita stocului disponibil. Deși disponibilitatea fiecărui produs este verificata si actualizata zilnic, exista totuși posibilitatea comandării unui produs care nu se mai afla in stoc. In acest caz, in momentul preluării comenzii, vei fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru a confirma anularea sau livrarea parțiala a comenzii. In situații speciale (perioade de vârf, vacante etc.) pot apărea întârzieri in operațiunile de prelucrare si livrare a comenzilor. Comenzile nu sunt procesate in weekenduri si in perioada sărbătorilor legale.

Pot sa fac o cerere de oferta la un produs care nu existe in una dintre categoriile de pe site ?

Da, In caz in care sa dorește un anumit produs cu specific special si nu existe pe site (ex. Piese auto, auto accesorii , etc), sa poate face o cerere de ofertă. Puteți sa ne trimiți o cerere de oferta pe produsul dorit In bara din partea de sus a site-ului nostru pe butonul „CERERE DE OFERTA” sau pe adresa de email sau prin contact direct pe telefon.

In ce condiții pot returna produsele? + -

In orice situație de returnare a produselor (chiar si când returnarea ii este imputabila – colete deteriorate, produse greșit facturate/greșit livrate, produse cu defecte de fabricație), acestea trebuie sa fie in aceeași stare, in ambalajul original, cu etichetele intacte si împreuna cu toate documentele care l-au însoțit (factura, certificate de garanție etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeași condiție ca la primire: fără deteriorări, fără defecte. Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.